ППК ,,Зегин” Берово со свој претставник на WTT Youth Contender во Линц, Австрија

Моника Стајковска, од Пинг-понгарскиот клуб Зегин Берово ќе ја претставува Македонија на младинското Светско натпреварување во Линц, Австрија.

Стајковска, боите на репрезентацијата на Македонија, во Линц – Австрија, за прв пат, оваа година, ќе ги брани боите на македонската реорезентација.

Моника ќе игра во две категории. Денес во У13,и утре во У15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*