Сезонско намаление на зимската колекција на обувки во Trendy Делчево

📣СЕЗОНСКО НАМАЛЕНИЕ📣
❄️Зимска колекција 2022/23год.
✅Модерни, квалитетни и удобни
🚚 Брза достава(1-2 работни дена) низ цела Македонија за 130 денари
📣 Бесплатна достава за нарачки над 2000 денари
📩 За нарачки, цена и број пишете ни во INBOX на https://www.facebook.com/trendy.trendy.3979?mibextid=ZbWKwL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*