,,Авантурите на Финик” доаѓа во Македонска Каменица

“АВАНТУРИТЕ НА ФИНИК”
-синхронизиран на македонски
-филм за сите генерации
Најпопуларниот и најгледаниот детски филм во моментот на балканот”Авантурите на Финик” во два термина доаѓа и во Македонска Каменица, во Домот на Културата.

Бидете и вие дел од приказната за Финик,каде ниту еден дом нее фин без Финик.
*прв термин,премиера,понеделник 20.02.2023 година
-почеток 17.30 часот
-влез: 100 денари
*втор термин,понеделник 27.02.2023 година
-почеток 17.30 часот
-влез: 100 денари
во продолжение и трејлерот:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*