Во тек пријавувањето за овогодишната ,,Угостителска вечер 2023″

На 26 февруари 2023 година во Хотел Ресторан Македонија во Делчево ќе се одржи овогодишната Угостителска вечер 2023.

Цена – 1200 денари со вклучено мени:

●Ордевер (Кашкавал, печеница, врат, чајна, кугла мешавина)

●Мешана салата (зелка, краставица, цвекло, морков) – пирошка

●Сирење (0,1 кг)

●Главно јадење: свинско печење, увијач и гарнир тавче гравче, лутеница.

●Пијалок: Коњак, жолта, мастика, узо, пиво, вино, сок, вода – неограничено.

За добра забава ќе се погрижи Национал Бенд

Пријавување на телефон:

075/249-023 Боби и 075/260-858 Горан

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*