РК ,,Делчево” против Илок, Медицинар и Извиѓач на турнирот во Нови Сад

Ракометниот клуб Делчево од 17 до 19 февруари ќе настапи на престижниот Меѓународен турнир ,,Растимо” во Нови Сад, Р.Србија.

Еве го распоредот:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0J3ZbSGikfCPenj3JSQ7hAbYq4kKc7iKTn5gLt69H8rovwK4kq3G8Y3zXoH1L1xuMl&id=100063972765058&mibextid=Nif5oz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*