Ново во Делчево и регионот: Бушење бунари за вода по најповолни цени

Ново во Делчево и регионот:

● Бушење бунари за вода

● Вградување оригинална бунарска цевка (Ф-140) по најниски цени во градот

Контакт телефон: 078-949-762

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*