Флекс Кредит прослави фантастична година

Флекс Кредит како една од најбрзорастечките компании во Република Македонија го надмина бројот од 200 вработени поставен уште во 2022 година.

Според планот за новивработувања на Секторот за човечки ресурси, вработувањата и експанзијата не застануваат, уште подобро и уште помоќно продолжувамеи во 2023год со нови позиции низ територијата на цела Македонија и екипирање и проширување на раководни позиции.

ФлексКредит се истакнува како една од најпосакуваните компании во Македонија за вработување со уникатен систем на бонуси, бенефиции и привелигии, многу обуки, патувања, тим билдинзи како и Трговска конференција која се одржува во текот на летните месеци со ноќевање и забава за сите вработени во компанијата. Токму на Трговската конференција, најдобрите вработени добиваат награда одмор за целото семејство на егзотични дестинации.

Покрај нови вработувања ФлексКредит планира да продолжи уште појако и помоќно во 2023 година, екипирајќи ги позициите со високо професионален, високо мотвиран и амбициозен кадар.

Во годината што следи може да се очекува и нова експанзија софилијали, да се помогне каде што е потребно во поглед на донациии спонзорства, како и грижа за животната средина како општествено одговорна компанија.

Сите вработени работат со иста визија и мисија во компанијата. Она по што е посебен тимот на Флекс кредит е што најголем процент се жени на раководни позиции кои му даваат посебна нота на бизнисот не само во перфекција, професионализам туку и во иновативност и креативност.

Активностите и успесите може да ги доживеете преку видеото во прилог.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*