Се продава куќа во населба Стрелиште, Делчево

Се продава куќа во населба Стрелиште, Делчево.

Објектот е на 3 спрата со вкупна површина од 450 м2, урбанизиран и првиот спрат е функционален за живеење.

Се наоѓа на 200 метри под мешана шума со поглед кон истата.

Цена 75.000 евра со можност за договор.

Контакт телефон: Соња – 075391215

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*