Започна пролетното уредување на зелените површини во Делчево

ЈКП Брегалница-Делчево деновиве започна со пролетно уредување на зелените површини,кроење на зимзелените дрвја како и збогатување на цветниот фонд со пролетно цвеќе кое ќе биде засадено во наредниот период со цел разубавување на сите зелени површини во градот, информираа од претпријатието на својот официјален налог на социјалните мрежи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*