ООУ ,,Ванчо Прке” добитник на проект за Меѓуетничка интеграција и мултикултурализам

Добиен уште еден проект од Министерството за образование и наука за 💥МЕЃУЕТНИЧКА ИНТЕГРАЦИЈА И МУЛТИКУЛТУРАЛИЗАМ со партнер училиштето ООУ”Живко Брајковски “, населба Бутел , Скопје.

Им благодариме на Министерството за образование и наука за довербата.
Продолжуваме, се вели во објавата на ООУ ,,Ванчо Прке”.

https://mon.gov.mk/content/?id=5981

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*