Во Берово одиграно второто коло на Работничките спортски игри

Во Берово во рамки на одиграно второ коло од Работничките спортски игри постигнати 13 погодоци. Најмногу возбудувања имаше на натпреварот Угостители – Роми натпревар кој заврши со резултат 4:2, а доста возбудчив натпревар одиграа и екипите на Фагус и Општина Берово, кој административците го добија со 1:3. Останатите три натпрвари завршија со резултат 1:0, а славеа екипите на Труд и социјала&суд, Образование и АРСМ Гарнизон Штип кои беа подобри од Национални Шуми&Пилани, Приватни фирми и МВР Полиција.

Слободна во оваа коло беше екипата на Здравен Дом Берово.

Настанот е во организација на Општина Берово, а натпреварите се играат во салата Македонски Бранители, која и во рамки и на второто коло беше исполнета до последно место.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*