Одрони на патот Делчево – Пехчево – Берово

Утрово на сообраќајницата на регионалниот пат Делчево – Пехчево – Берово се вози по влажни коловози, а од фотографиите што ги добивме од наш читател забележани се и одрони.

Нивната препорака е возете внимателно!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*