Закажана промоцијата на ,,Море од скршени срца” од Филип Стоименовски

Почитувани,
Културно информативниот центар “Романса” од Македонска Каменица ве поканува на промоција на книгата “Море од скршени срца” на нашиот роднокраен автор Филип Стоименовски од с.Моштица,Македонска Каменица.

Промоцијата на првото издание на нашиот роднокраен автор ќе се одржи во салата за состаноци во Домот на Културата во Македонска Каменица и тоа:
-среда,15.03.2023 година
-почеток 12 и 30 часот

Дојдете сите заеднички да му дадеме подршка ди да му посакаме поголем успех понатаму и да продолжи со пишување и на уште многу дела.

Со почит, КИЦ ,,Романса”, М.Каменица

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*