Огласи и соопштенија

Се продава куќа во населба Стрелиште, Делчево. Објектот е на 3 спрата со вкупна површина од 450 м2, урбанизиран и првиот спрат е функционален за живеење Се наоѓа на 200 метри под мешана шума со поглед кон истата. Цена по договор. Контакт телефон: Соња – 075391215
Се продава деловен простор од 150 м2 во зградата до Основен суд – Делчево.
Контакт телефон: 072/613-391 и 071/252-699
Продавам нива и шума со површина од 10 декари до асфалтен пат на место викано Вртешка во село Очипала.
Контакт телефон: +2019707258 Ванко (Viber)
Се продава стан на улица Булевар Македонија со површина од 51m2 + помошна површина од 11 m2.
За цена обратете се на телефонскиот број
0038640833930 Viber или What’s App

Ново во Делчево и регионот:
● Бушење бунари за вода
● Вградување оригинална бунарска цевка (Ф-140) по најниски цени во регионот
Контакт телефон: 078-949-762

СЕ ПРОДАВА СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР на улица Светозар Марковиќ” бр.1 со вкупна површина од 122 м2, плус додатни 30м2 поткровје. Цена по договор. Контакт телефон: 0038268799024
СЕ ПРОДАВА – Full cross Kawasaki kx 250f
2014 година
КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078/873-173 (или на Viber)
НУДИМЕ РАБОТА ВО АНГЛИЈА ЗА ЛИЦА СО ЕВРОПСКИ ПАСОШ ЗА РАБОТА СО СТОЛАРИЈА (РЕСТАВРАЦИЈА НА СТАР МЕБЕЛ И ВРАТИ)
ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧ НА КОМБИ ДО 3,5 ТОНИ КОЈ ПОСЕДУВА ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА РАБОТА ВО АНГЛИЈА
📢 Се продава земјиште, веднаш зад компанијата Брегал во Делчево, погодно за изградба на стопански и производствени објекти со максимална површина за градење од 435,77 m2
💰 Цена по договор
📞 070/811-508
📢Се продава градежна парцела со површина од 4500 m2 во централно градско подрачје, со вцртани маркици за две згради, согласно урбанистичкиот план на град Делчево.
💰Цена 60 € m2
📞 071/500-328 или на Viber (Александар)
Означете ги Вашите огради покрај пат и приклучни возила со рефлектирачки знаци. Нарачки на телефон: 071/702-086
📢 ОГЛАС: Се издава стоматолошка ординација со современа опрема во зелената зграда во центарот на Делчево.
💰 Опремата воедно се продава.
📞 Контакт телефон: 078/526-631 Viber (достапност по 18 часот)
ОГЛАС:
📌 Купувам нива и шума на територијата на Општина Делчево.
📞 Контакт телефон: + 1630-956-6501 Viber
ГЕО ИНГ е трговско друштво за геодетски работи основано во 2006 година кое нуди услуги од областа на геодезија, проектирање и надзор.
Контакт за повеќе информации:
📱+38975354409
📨geoing.delcevo@gmail.com
Се продава Fiat DOBLO Maxi 1,3 MJet
(2010 год)со додатна опрема и екстра сочувано.
Цена по договор: 075/354-409 Ване (Viber)
📢 Се продава професионален 200 литарски ЛЕДОМАТ (користен 3 месеци)
💰 Фиксна цена 1730 евра
📞 Контакт телефон: 078/-336 078
Изработка на кошулици и монтажа на плочки.
Воедно вршиме молерисување, гипс и изработка на фасади
Цена по договор
Контакт телефон: 076-716-134

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*