Засадени 6.500 садници црн бор во атарот на с.Нов Истевник

Општествено одговорната фирма Прокредит Банка денеска донираше 6.500 садници (црн бор) кои заедно со вработените од подружницата Голак при ЈП , Национални Шуми” беа засадени во атарот на Нов Истевник.

Од делчевската подружница упатија голема благодарност до Прокредит Банка за овој убав гест.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*