ООУ ,,Св.Климент Охридски” ги соопшти имињата на учесниците на изложбата на тема ,,Велигден”

Учениците од шесто одделение организира изложба на тема “Велигден “, Комисијата формирана од самите ученици ги награди следниве ученици:

1.Теона Ристовска 6-1 одд. – прва нагрда
2.Ана Ивановска 6-1 одд. и Стефан Трајановски 6-1 одд. – втора награда
3.Лела Новоселска 6-2 одд. – трета награда

Пофалени ученици

  1. Сара Димитровска 6-2 одд.
    2.Стефан Трајановски 6-1 одд.
    3.Сара Димитровска 6-1одд

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*