Васко Мамучевски од Берово апсолутен шампион на Македонија во боди-билдинг

Беровскиот боди-билдер Васко Мамучевски за само неколку недели освои се што можеше да се освои со што заслужено го понесе епитетот Апсолутен шампион на Македонија. Еве ја неговата објава на фејсбук по повод освојувањето на трите најсјајни одличја:

“НАЈСРЕЌЕН ДЕН ВО МОЈОТ ЖИВОТ”!

Во изминатиот период ОСВОИВ се што можеше да се ОСВОИ! 🏆🏆🏆

  1. “АПСОЛУТЕН ШАМПИОН” на МАКЕДОНИЈА и “ШАМПИОН ВО ТЕШКА КАТЕГОРИЈА”! 🏆
  2. “БАЛКАНСКИ ШАМПИОН” за ПРВ ПАТ во ИСТОРИЈАТА на МАКЕДОНСКИОТ БОДИБИЛДИНГ и “БАЛКАНСКИ ШАМПИОН” ВО “ТЕШКА КАТЕГОРИЈА”!🏆
  3. “HERKULES GRAND PRIX” ШАМПИОН меѓународно натпреварување и ШАМПИОН ВО ТЕШКА КАТЕГОРИЈА”! 🏆 и воедно се здобив со “PRO CARD”!

БЛАГОДАРНОСТ до сите за поддршката која ја добивав од сите ВАС!

Од 2 до 8 мај “ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО” во ШПАНИЈА, одиме со БОГ НАПРЕД уште поспремни 🙏🙏🙏 истакна Мамучевски на фејсбук.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*