Салон за мотори BEST4MOTO GSG – Струмица

Повелете во најголемиот салон за мотори во Струмица BEST4MOTO GSG ексклузивен застапник за југо-источен регион за марките:
-KYMCO
-PEDA
-RKS BENELLI
-MIGLORI
-APRILLIA
-KTM
-BMW
-SYM
-PIAGIO
-VOGE

Салонот се наоѓа на ул Климент Охридски 11б веднаш после Техно Маркет (према инд.зона Василево)во Струмица ,со над 50 модели на мотори

Повелете и посетете не !

Контакт 078/353-195 Столе

BEST4MOTO GSG – СТРУМИЦА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*