Проекција на филмот ,,Што е тоа жена” во Берово (12.05.2023)

Под покровителство на струмичката православна епархија, фондацијата ,,Елеуса,, и ,,Коалицијата за заштита на децата,,, во петок, 12.05.2023 година, со почеток во 17:00 часот, во салата на Бизнис инкубаторот, ќе се проектира филмот ,,ШТО Е ТОА ЖЕНА,,.

Сите заинтересирани, се добредојдени.

Влезот е слободен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*