Кино проекција на ,,Авантурите на Биби и Боби” во Делчево

По повод Меѓународниот ден на детето 01 Јуни, Националната установа Центар за култура ,, Никола Јонков Вапцаров“ Делчево, организира Кино проекција на цртаниот филм ,, Авантурите на Биби и Боби“.

Кино проекцијата ќе се одржи во четврток со почеток од 18:00 часот во Кино сала Делчево.

Влез 150 денари.

Влезниците се со ограничен број, можете да ги набавите од денес во просториите на НУЦК,,Никола Јонков Вапцаров Делчево !
Резервација на влезници на број 078-327-257 Сашко.

Светот на Биби

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*