Забава со Лозано за крај на учебната година во Берово

По повод завршувањето на учебната 2022/2023 година, Општина Берово, во соработка со ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” , ООУ ,,Никола Петров Русински” и ОСУ ,,Ацо Русковски”, организира голема забава ,,Ајде да се дружиме”, со Влатко Лозановски – ЛОЗАНО.

МЕСТО НА НАСТАНОТ : Плоштад ,,Димитар Беровски”- БЕРОВО

ДАТУМ: 14.06.2023 година (СРЕДА)

ПОЧЕТОК : 19:30 часот

НА НАСТАНОТ, ЌЕ БИДАТ ПОФАЛЕНИ И СКРОМНО НАГРАДЕНИ, НАЈДОБРИТЕ УЧЕНИЦИ КОИ ЗАВРШУВААТ ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ВО ТЕКОТ НА СВОЕТО ШКОЛУВАЊЕ, ИМАЛЕ КОНТИНУИРАН ОДЛИЧЕН УСПЕХ, ПО СИТЕ ПРЕДМЕТИ.

УЧЕБНАТА ГОДИНА ЈА ЗАВРШУВАМЕ И СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ СЕ ЗАБАВУВАМЕ, де вели во поканата од Општина Берово.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*