Општествено одговорна фирма денес изврши бесплатна дезинфекција на поплавени домови и автомобили во Делчево

Општествено-одговорна фирма (ЛИСА КОМ МС ДООЕЛ) која во петокот јавно упати повик до граѓаните со поплавените домови денес изврши бесплатна професионална дезинфекција на повеќе од 200 поплавени домови и автомобили во Општина Делчево.

Од Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ на чиј повик се реализираше иницијативата со поддршка на УМС на ВМРО ДПМНЕ изразија огромна благодарност до нивните пријатели кои што како што рекоа веднаш се одзвале на нивниот повик за помошта

Од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Делчево повика на поголема солидарност со жителите на сите кои што се во можност да помогнат во надминување на оваа катастрофа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*