Општина Делчево отвори донаторска сметка за собирање средства во хуманитарни цели

Општина Делчево отвори донаторска сметка за собирање средства во хуманитарни цели.

Сметката е со број 7200140320785N3

Приходна шифра за правни лица 744111- Програма 00

Приходна шифра за физички лица 744211- Програма 00

Средствата собрани на оваа сметка ќе бидат наменети за санација на штетите од природната непогода од поплави и град што го зафати Делчево на 8 јуни 2023 г. во попладневните часови

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*