Граѓани со апел до родителите на претпазливост при посетата на детските паркови!

*Пораките и фотографиите се од наши читатели и ги објавуваме во оригинална форма како нивно лично видување за проблемот кој го наведуваат

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*