Берово навива за Ковачовска и Стајковска кои настапуваат на Балканското првенство во пинг понг

На Изабела Ковачовска и Моника Стајковска од ППК Зегин кои деновиве ја претставуват Македонија на балканско првенство во пинг понг во Orestiada, Грција беровчани им поосакаа многу среќа убава игра и достојно преставување.

Изабела и Моника ќе се натпреварувааат во категорија до 19 години.

Берово навива за Вас и во исто време се гордее со Вас, се вели во поддршката од нивните сограѓани и градоначалникот на Берово.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*