Се продаваат сет гуми Kelly 235/45 R17 и велосипед Extreme Curl

📢 Се продаваат:

📌 Комплет летни гуми со бандажи (малку користени во одлична состојба)
Kelly 235/45 R17

📌 Велосипед EXTREME CURL (во добра состојба)

💰 Цена по договор

📞 Контакт телефон: 077/811-108

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*