Пораки од наши читатели од с.Ѕвегор

Читатели од село Ѕвегор информираат дека неколку семејства околу 10 дена се соочуваат со проблеми поради раскопан терен заради што како што велат е нарушена безбедноста како за самите нив, за децата кои поминуваат оттаму, но и за самиот сообраќај на Меѓународниот пат кој води до Граничниот премин.

Бараат итна реакција за решавање на проблемот.

Во продолжение некплку фотографии кои на доловуваат состојбата на терен:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*