ППК ,,Зегин” досега освои два сребрени медали на Меѓународниот турнир во Грција

На меѓународниот турнир во пинг понг во Флорина Грција, ППК Зегин Берово вчера се закити со 2 сребрени медали.

Изабела Ковачовска 🥈во категорија У 19.

Сара Ризовска 🥈 во категорија У 13.

Денес продолжуват борбите со Изабела во Апсолутна категорија.

Од клубот изразија Благодарност до компанијата Зегин за големата поддршка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*