Црковен ручек по повод Павловден во четврток во Пехчево

Почитувани граѓани, традиционално и оваа година Општината Пехчево заедно со парохиските свештеници при соборниот храм Св. Петар и Павле во Пехчево организираат црковен ручек на ден 13.07.2023 (четврток) со почеток во 14:00 часот во црковниот двор по повод празникот Павловден.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*