Меморијален турнир во чест на Филип Стоичов на почетокот на август во Делчево

Почитувани

Во чест на нашиот син, брат, другар Филип Стоичов и ова лето се организира меморијалниот турнир во мал фудбал.
Почеток: 01.08.2023
Локацијата:ООУ “Ванчо Прке” Делчево
Почеток: 18:00 часот
Пријавување на екипите до 25 јули на тел: 076-687-443 Александар

НАГРАДИ:

🥇место 60.000 денари
🥈место 20.000 денари
🥉место 10.000 денари

Исто така следуваат награди за најдобар стрелец и за најдобар голман на меморијалниот турнир.

На настанот ќе биде поставена кутија за донации кои ќе бидат дадени на лица кои имаат потреба од истите.

Да оддадеме почит на нашиот Филип и на сите оние кои прерано не напуштија 🖤
Нека светат рефлекторите за нашите најмили кои не чуваат и вечно живеат во нашите мисли и срца.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*