Меморијален турнир во чест на Денис Димитровски на 2 август 2023г. во село Стамер

Меморијален турнир во мал фудбал ,,Дени 2023″ во село Стамер

Датум на одржување: 2 август 2023

Почеток: 10:00 часот

Се игра 5+1

Обезбедени награди за:
1 место: 22 000 денари + блузи
2 место: 14 000 денари + блузи
3 место: 7 000 денари + блузи

Награда за Најдобар играч

Награда за Најдобар стрелец

Награда за Најдобар голман

Пријавување на телефон:
070-378-340 Игор
075-253-351 Стојанче

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*