Отворена летната сезона во The Club Делчево

Во летните јулски и августовски денови секогаш може да се оладите со сите видови освежувања покрај Кејот на река Брегалница во новиот амбиент на The Club Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*