Рекорден улов на Калиманско Езеро

Мајсторот е Горанчо Ќурчиски, сомот е фатен со помош на Ванчо Стојмирски во месец јули, долг е 2,3 метри, тежок 70 килограми.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*