Трајковски со честитка до граѓаните по повод Илинден

🇲🇰 Илинден претставува симбол за македонската непокор, самобитност и желба на многу генерации во минатото за денес да живееме во слободна и независна Држава.

На овој ден ги чествуваме и храбрите припадници на Народнослободителнoто движење кои се нераскинлив дел од нашата историја.

Честит и Вековит Илинден!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*