Пораки од наши читатели

На улица Голачка имаме проблематична шахта која во секој момент може да пропадне.

Апелираме до надлежните да интервенираат со цел да не дојде до несакани последици.

Во прилог ви доставуваме фотографии од лице место каде поставивме предмет во близина на шахтата со цел да биде предупредување до возачите и пешаците да не пропаднат во истата, се вели во порака од наш читател.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*