Фото: Ученици од Делчево на неколкудневен камп во Словенија

Фотографии од кампувањето на учениците од ООУ “Ванчо Прке” и ООУ “Св.Климент Охридски “од Делчево, во организација на ТППЕ Делчево и ТППЕ-Чрномељ, Словенија, како симбол на заедничкото пријателство.

Пред заминувањето за Словенија нашите ученици организираа хуманитарна помош за ученици од поплавените подрачја во Словенија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*