Преотстапено возило за решавање на проблемот со превозот на учениците во Берово

Денес на средба со директорот на Агенцијата за управување со одземен имот Дритон Небиу решаваме долгогодишен проблем со превоз на учениците во Општина Берово.

Агенцијата со залагање на директорот Небиу ни отстапи транспортно возило кое ќе биде користено за транспорт на ученици во Општина Берово.

Продолжуваме да го унапредуваме квалитетот на живеење на секој граѓанин на Општина Берово.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*