Берово викендот ќе пулсира во ритамот на Етно-Плоштад Фестивал

Одбројуваме ситно до големиот ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2023

Почеток ПЕТОК 25.08.2023 ГОДИНА, 18:15 со Дефиле на културно уметнички друштва од земјава и странство

🥁Настап на културно уметнички друштва

🎤ЖЕЉКО САМАРЏИЌ
🎤ТАМАРА ТОДЕВСКА
🎤ВИКТОРИЈА ЛОБА
🎤РИСТО САМАРЏИЕВ
🎤ДИМИТАР АНДОНОВСКИ
🎤ПАЈАК И ЛАРА
🎤ОГНЕН ЗДРАВКОВСКИ
🎤ГРУПА ЈУПИТЕР И МАРКО ЖИГМАНОВИЌ
🎤ESCAPE Band
🎤2 NIGHT BAND
🎧DJ BONO

НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДРУГИ ДА ВИ РАСКАЖУВААТ.

ВО ПЕРИОДОТ ОД 25-27 АВГУСТ, БЕРОВО Е ВАША СЛЕДНА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ И МНОГУ ЗАБАВА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*