Музичкиот караван на MASS Academy и Еуритмикс в петок во М.Каменица

КИЦ ,,Романса” М.Каменица и Здружението на граѓани „ЕУРИТМИКС“ – Делчево организираат концерт со членовите на МАСС Академи – Делчево и Танцов Клуб „Еуритмикс“.

Концертот ќе се одржи на 15-ти септември (петок ) 2023 г. со почеток во 18.00 ч. во просториите на КИЦ РОМАНСА во Македонска Каменица.

Ги покануваме сите љубители на музиката и танцот да дојдат, и заедно да уживаме.

Ќе свириме, ќе пееме и ќе танцуваме!

Влез слободен

Линк до настанот:

https://m.facebook.com/events/2391056901103128?mibextid=Nif5oz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*