Здружението на пензионери од Делчево освои два медали на спортските игри во Брвеница

Марика Цоневска во атлетика и Станојка Атанасова во табла освоија медали на пензионерските спортски игри кои на17.09.2023 се одржаа во Брвеница.

Во продолжение неколку фотографии и видео од доделувањето на наградите за нашите претставници на кои им честитаме за успехот.

Најголеми честитки за пензионерот Станојка Атанасова која и на 85 годишна возраст освојува медали поставувајки го на пиедесталот делчевското здружение во оваа спортска дисциплина.

Секако честитки и за Марика Цонева и за останатите претставници кои беа дел од ова натпреварување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*