,,На кафе муабет и добра книга” во Пехчево

Денеска во библиотеката се одржа настан наречен “На кафе муабет и добра книга” со читателите кои во текот на овој месец беа чести посетители во ОУМБ”Кочо Рацин”.

Од страна на библиотекарките беше подготвен анкетен лист кој содржеше прашања од областа на омилени книги, автори – домашни и странски,издавачки куќи,стилови на читање,омилен жанр и др.

Интересен настан кој предизвика воодушевување кај читателите.

На крајот секој од нив ја одбра омилената книга за читање.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*