Ученици од СОУ ,,М.М.Брицо” во возвратна посета на Средна Стручна Школа во Пирот

Проектниот тим од нашето училиште се наоѓа на еднонеделна посета на партнерското училиште Средња Стручна Школа во Пирот.

По пречекот на самото пристигнување во присуство на ученичкиот парламент од Пирот се продолжи со вежби за градење на тим.

Во првиот работен ден, се реализираше активност од областа на очекувања и стравови по што се премина кон посети на знаменитости како Музеј Понишљава и Кале Момчилов Град, се вели во објавата на СОУ ,,М.М.Брицо”.

WesternBalkans #superschools #RYCO #GIZ #EU #rycowb

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*