Пораки од наши читатели

Фотографиите се принтскрин од наши читатели кои јавуваат за одредени проблеми кои сметаат дека треба да бидат решени.

Пораките се во оригинална форма без текстуални интервенции и го одразуваат ставот на самите граѓани.

Порака бр.1

Порака бр.2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*