В петок во М.Каменица изложба на карикатури од Ане Василевски

Почитувани,
Ве покануваме на изложба на карикатури на еден од најпознатите македонски карикатуристи Ане Василевски од Македонија, во петок на 06.10.2023 година во просториите на Домот на Културата во Македонска Каменица со почеток од 12 и 30 часот.

На отворањето на изложбата ќе се обрати познатиот афористичар Миле Ѓорѓијоски.

Повелете ве очекуваме во петок на 06.10.2023 година со почеток од 12 и 30 часот.

Со почит,
КИЦ Романса Македонска Каменица

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*