Пријавете се за бесплатниот настан на тема како да ги заштитиме нашите пари од инфлација !

Мудро управување со лични финансии и можностите кои ги нудат инвестициските фондови

Капитал Финансиски Центар е друштво чија што дејност опфаќа финансиско советување и едукација испорачана од врвни експерти со повеќе од 15 години искуство во финансиите.

Во рамките на нашите активности во месец октомври во Опшина Делчево ќе одржиме едукативен настан во сабота 14.10.2023 година од 19 часот во Дом на култура ‟Никола Ј. Вапцаров”

Како посетител на ова бесплатно предавање ќе можете да научите како подобро да управувате со личните финансии со цел да создадете поголем капитал. Во времетраење од 1 час ќе опфатиме различни теми од финансиите со потенцирање на потребата да ги заштитиме нашите пари од сé поизразената инфлација.

 Вашето присуство можете да го пријавите на еден од следниве начини:

Ве очекуваме!

Тимот на Капитал финансиски центар

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*