Пораки од наши читатели !

Реакција на наша читателка за големата негрижа кај чешмата во близина на патот за Димовско маало, чешма од која доста луѓе полнат вода, но како што вели читателката не само што не се грижи за незино одржување, туку се прави и мини депонија во нејзина близина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*