Професионално озвучување и осветлување – LUKA SOUND&LIGHT EFECT Берово

Нешто ново во нашиот крај – ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ LUKA SOUND&LIGHT EFECT БЕРОВО

Бидете тренди и искористете ги услугите кои ги нуди LUKA SOUND&LIGHT EFECT за вашите:

  • Свадби
  • Матурски
  • Родендени
  • Приватни забави и други свечености и важни моменти од вашиот живот

LUKA SOUND&LIGHT EFECT БЕРОВО ВО СКЛОП НА СВОИТЕ УСЛУГИ ВИ НУДИ:

  • Активен и пасивен систем за озвучување (со монитори)
  • Прскалки и дим машини за прв свадбен танц
  • SOUND & LIGHT EFFECT
  • Целосно осветлување со бина дим машини (хоризонтални и вертикални)

Побарајте не од било кое место од регионот или државата на телефон: 070/266-408

LUKA SOUND&LIGHT EFECT БЕРОВО

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*