Мелани Трајковска наш претставник на ,,Кралицата на Евроазија 2023″

Мелани Трајковска од Делчево се наоѓа во Анталија, Турција каде во последната седмица од месец октомври ќе учествува на натпреварот ,,Кралицата на Евроазија 2023″

На настанот учествуваат 23 кандидатки за кралици, а меѓу нив и нашата Мелани Трајковска.

Од она што самата ни го изјави на натпреварот има 6 значајни награди, од нив три најзначајни и првата награда како најзначајна.

Кампот на кандидатките за натпреварот за убавина „Кралицата на Евроазија“, е сместен во хотелот во Белек, Анталија, а главниот настан е закажан за 24 октомври.

И посакуваме многу успех на нашата претставничка !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*