ПАЈО-ГО, компанија со 23 годишна успешна приказна

Компанијата Пајо Го во сопственост на Гоце Атанасовски од Македонска Каменица веќе 23 години успешно ги исполнува сите критериуми за најдобра во нејзината област.

За тоа сведочат и многуте признанија и сертификати. Деловниот субјект се најде и на самиот врв за 2023 година со најголемото признание досега Сертификат со три AAA кој потврдува дека фирмата спаѓа во групата компании со најбонитетна оцена во Македонија.

Сите овие години компанијата успешно соработува со најдобрата компанија во Македонија, рудникот за олово и цинк САСА.

За сето тоа голема заслуга имаат и самите вработени во самата фирма.

Да им посакаме уште многу такви и поголеми успеси.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*