Првото ,,Свиждање” во Делчево се одржало во далечната 1958 година !?

Граничен премин Црна Скала 6 -07 – 1958 година,првм мегуграничен собир на Македонци од Бугарија и Македонија, СВИШДАЊЕ

ФОТО: Љ.Прачковски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*